NAET

NAET is de afkorting voor „Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek”. Met deze unieke methode kunnen allergieën aangepakt en geelimineerd worden. Voormalige patiënten kunnen weer een normaal leven leiden, vrij van allergieën. Ter illustratie; in de meeste gevallen van voedselallergie hoeven na behandeling geen bijzondere diëten meer in acht genomen te worden. Allergische reacties behoren tot het verleden. Voedingsmiddelen die voorheen garant stonden voor een allergische reactie kunnen nu zonder problemen gegeten worden.

NAET werkt zonder medicatie. De zoektocht naar de allergenen en de juiste behandeling hiervoor is pijnloos en ongevaarlijk. Deze methode is geschikt voor iedereen; van baby’s en jonge kinderen tot mensen op vergevorderde leeftijd.

NAET heeft in de loop der jaren bewezen effectief te zijn. Duizenden allergiepatiënten wereldwijd zijn geëlimineerd van hun allergieën, variërend van hooikoorts tot buikpijn.

De behandeling

Winny Priester maakt gebruik van de spiertest (de armtest). We beginnen met het testen van de basisallergenen. Dit zijn voedingsstoffen zoals ei, calcium, vitamine C, B en A, suiker, mineralen, granen, gist en zout. Deze stoffen moeten zo nodig behandeld worden. Er kunnen allerlei lichamelijke en geestelijke klachten optreden als iemand deze stoffen niet goed kan verwerken of overgevoelig is voor deze stoffen.

De patiënt heeft bijvoorbeeld het buisje “kippeneiwit” in de hand. Via spiertesten test de therapeut op welk niveau het allergeen invloed heeft: op lichamelijk, chemisch of emotioneel niveau. Tevens test hij op welke organen dit allergeen een verzwakkende werking heeft.

De daadwerkelijke behandeling bestaat uit het activeren van bepaalde punten langs de ruggengraat. Daarna voltooit zij de behandeling door een aantal drukpunten op de handen, armen en benen te masseren. U moet hierna nog het buisje 15 minuten in de hand houden en rustig zitten of liggen. Kinderen mogen met het buisje in bijvoorbeeld hun sok spelen, omdat het voor veel kinderen moeilijk is om rustig te zitten of te liggen.

Bij deze behandeling worden de hersenen en het zenuwstelsel als het ware opnieuw geprogrammeerd en de blokkades opgelost die in de meridianen veroorzaakt zijn door het allergeen.

Na de behandeling test de therapeut of het probleem met het allergeen op alle niveaus en ten aanzien van alle organen is opgelost. Hierna moet u zich minimaal 25 uur aan een bepaald dieet houden, zodat u het contact met de voedingsstof of het allergeen vermijdt; dit dieet is per behandelde stof verschillend.

 

Reacties na een behandeling

Er zijn allerlei reacties mogelijk. Soms voelt men zich heel moe, grieperig of huilerig, maar het gebeurt ook dat men zich direct beter en sterker voelt. Duizenden patiënten zijn behandeld met verbazingwekkende blijvende resultaten.

Ervaringen met deze methode kunt u lezen in de boeken van Dr. Nambudripad en op deze websites:

http://www.allergie-weg.nl

http://www.naet-europe.com