Welke behandelingen bied ik aan?

Bodyscan

Met Prognos wordt een energetische bodyscan gemaakt.

NAET

Het is een behandeling waarbij allergieen en de daaraan verbonden gezondheidsklachten geelimineerd worden.

Orthomoleculair

Orthomoleculaire geneeskunde is de behandeling van ziekte door de lichaamscellen te voorzien van een optimale moleculaire omgeving van stoffen.

Hypnose

Hypnose is snel eenvoudig en effectief. Het kan een oplossing bieden bij vele psygische en lichamelijke klachten

Bodyscan

Prognos is een computergestuurd meetsysteem ontwikkeld door de NASA. Met een meetstift wordt de energie in de meridianen gemeten. Zo wordt in beeld gebracht waar en waardoor er verstoringen in het lichaam aanwezig zijn. Met Prognos wordt een energetische bodyscan gemaakt.

NAET

NAET staat voor Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek.
Het is een behandeling waarbij allergieen en de daaraan verbonden gezondheidsklachten geelimineerd worden. NAET combineert de kennis uit de traditionele chinese medicijnen, acupressuur, acupunctuur, voedingsleer, chiropractie, kinesiologie, en oosterse geneeswijze. Met behulp van deze methode wordt de fundamentele oorzaak van allergieen en de daarmee verbonden ziektes opgespoord en definitief verwijderd. Duizenden patienten zijn tot nu toe succesvol met NAET op voeding en omgeving allergieen behandeld.

Orthomoleculair

Orthomoleculaire geneeskunde is de behandeling van ziekte door de lichaamscellen te voorzien van een optimale moleculaire omgeving van stoffen. In het bijzonder de stoffen die normaal in het lichaam voorkomen. Er bestaat een relatie tussen voeding en ziekte. Een voorbeeld zijn slechte voedingsgewoontes die een rol spelen bij het ontstaan van onder andere kanker, hart-en vaatziekten en diabetes .In de orthomoleculaire therapie staat het streven voorop om met voeding zoveel mogelijk goede voedingsstoffen binnen te krijgen.

Hypnose

Hypnose is snel eenvoudig en effectief. Het kan een oplossing bieden bij vele psygische en lichamelijke klachten. De kracht van het onderbewustzijn wordt onderschat. Onderzoeken hebben uitgewezen dat hypnose samen met motivatie en overtuiging goede resultaten biedt.